Menu's

Voor grotere gezelschappen serveren wij diverse met zorg samengestelde menu's. De menu’s wisselen per seizoen evenals de à la carte kaart. Hieronder treft u een impressie van wat Cloos zoal te bieden heeft. Met eventuele vegetariërs, allergieën en diëten houden wij graag rekening, wel dienen wij dit op voorhand te vernemen.

Menu I    
€ 26.50 p.p.    
Voorgerecht    

Crostini met knoflookolie en rozemarijn geserveerd met carpaccio, Serranoham, tapenade en aïoli

   
Of    

Salade met quinoa, witte kool, rozijnen, pecannoten en Tete de Moine kaas

   
 Hoofdgerecht    

Pasta carbonara
Eigeel, room, spek, Parmezaanse kaas & rucola

   
 Of    

Pasta Bolognese 
Rundergehakt, tomatensaus, Parmezaanse kaas & rucola

   
 Of    
Pasta Verdure (V)
Gemarineerde groenten, cerise tomaatjes en romige kappertjessaus
   
Nagerecht    
Creme Brulee van zoete salmiak met gezouten karamelijs    
     

 Menu II

   
€ 32.50 p.p.    
 Voorgerecht    
Rundercarpaccio
met truffelmayonaise, pitjesmix en Parmezaanse kaas
   
 of    
Blini met gerookte zalm, zure room en bieslook
 
   
 of    
Salade met gemarineerde groenten, sud 'n sol tomaatjes, croutons en mosterddressing    
Hoofdgerecht
geserveerd met aardappelgarnituur, groenten en friet
   
Gebakken kabeljauwfilet met truffelsaus    
 Of    
Gegrilde steak met rode wijn-sjalottensaus    
  Of    
Ravioli met paddenstoelen en truffelsaus    
Nagerecht    
Taart van pure chocolade en creme fraiche
met witte chocolade ijs en boerenjongens
   
 of    
Flensje met kersen
met vanille ijs en yoghurtschuim
   
     

 

CL laag resolutie-33
CL laag resolutie-47
CL laag resolutie-27
CL laag resolutie-23