Your business
is our pleasure

Jij het evenement. Wij hebben de locatie! CLOOS heeft alles wat jij nodig hebt voor een geslaagd event en meer. Laat je verrassen en inspireren!

@cloosdenhaag

Your business
is our pleasure

Elke vrijdag en zaterdag maken de resident dj’s er een feest van. Na het diner gaan de tafels aan de kant en kan er tot in de late uurtjes worden gedanst.

@cloosdenhaag

Groepen & Events

GROEPEN &
EVENTS

Een ruim opgezet restaurant compleet met private dining ruimte. Dat vraagt gewoon om een evenement. Of het nu gaat om een vergadering, lunchbijeenkomst, diner, brainstormsessie of feest gaat. Wat de aanleiding ook is, jouw wensen en onze creativiteit maken de mogelijkheden eindeloos.

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een evenement bij CLOOS? Neem dan contact op met onze event experts via e-mail info@eetcafecloos.nl of telefonisch 070 219 50 80.

Groepsmenu

GROEPSMENU

Wil je met een gezelschap komen tafelen? Voor groepen boven de 10 personen heeft onze chef-kok een speciaal keuzemenu samengesteld.

Mocht je toch het één of ander willen veranderen vanwege allergieën en/of diëten, neem dan contact op met onze salesafdeling via 070 219 50 80.

Prettig
kennis
te maken

Geslacht
Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ