Diner

Voor een overheerlijk diner bent u bij Cloos aan het goede adres. Naast een ruime keuze aan
voorgerechten bieden wij ook een overheerlijke Antipasti aan. Voor het hoofdgerecht is er onder
andere keuze uit verschillende verse vis-, vlees- en pastagerechten en om het geheel helemaal goed
af te sluiten is er genoeg keuze uit een van de feestelijk nagerechten. 

De keuken is geopend van 17.00 - 22.00 uur

VOORGERECHTEN    
     
Desembrood met tapenade, aïoli, kruidenolie & tapenade   €   5.75
     
Rundercarpaccio   € 10.50 
Parmezaanse kaas, pitjesmix, rucola en gegrilde focaccia    
     
Crostini's met knoflookolie en rozemarijn   €  9.50
geserveerd met tapenade, aïoli, Serranoham, carpaccio, Parmezaanse kaas, kapperappels en olijven    
     
Vitello Tonato   €  9.25  
Dun gesneden kalfsrosbief met tonijnmayonaise, kappertjes en gepofte tomaat    
     
Caprese (v)   € 10.75 
Buffelmozzarella, romatomaat, olijfolie, basilicum en rucola (v)    
     
Zalmtartaar   € 10.00 
Met salsa van komkommer, zilverui en limoen    
     
Antipasto Misto p.p. € 14.75 
Carpaccio, vitello tonato, zalmtartaar, Serranoham, chorizo, mozzarella, calamaris, olijven, artisjokken, guacamole, tabouleh en gamba's     
     
     
SALADE    
   Klein Groot
Ceasar €  10.50  € 14.50 
Romaine sla, Caesar dressing, gegrilde kippendijtjes, croutons en Parmezaanse kaas    
     
Feta (v) €  10.00 € 14.00 
Feta, watermeloen en munt (v)     
     
Tabouleh €  11.75 € 15.75
Gemarineerde gamba's, komkommer en jalapenodressing    
     
     
SOEP    
     
Soep van de dag   €  4.50 
     
Rode linzensoep met Halloumi geitenkaas (v)   €  5.00
     
Wortel-kokossoep met gember en creme fraiche   €  5.25 
     
     
     
VERSE PASTA    
     
Bolognese   € 11.75 
Rundergehakt, tomatensaus, Parmezaanse kaas en rucola    
     
Carbonara   € 11.75
Eidooier, room, spek, Parmezaanse kaas en rucola    
     
Limone (v)   €   9.75 
Citroen, artisjokken, knoflook en tomaat (v)    
     
Aglio olio e Peperocino (v)   €  9.00 
Knoflook, olijfolie, rode peper en basilicum    
Uitgebreid met vijf krokante gamba's   € 18.50
     
Salmone   € 17.50
Gerookte zalm, venkel, room, kappertjes    
     
     
HOOFDGERECHTEN | VLEES    
Geserveerd met aardappelgarnituur, groenten en friet    
     
Gebakken varkenshaas    € 17.00 
Met jus van chorizo en rozemarijn    
     
Runderbavette   € 21.50 
Met een saus van zongedroogde tomaat    
     
Lams T-bone   € 18.75 
Met gerookte knoflooksaus    
     
Kip Piccata   € 16.75 
Scharrelkipfilet met kaas, citroen, en tomatensaus    
     
Vlees van de dag   € 17.75 
     
HOOFDGERECHTEN | VIS    
Geserveerd met aardappelgarnituur, groenten en friet    
     
Gegrilde zalmmoot   € 19.50 
Met citroenboter    
     
Rode curry   € 21.50 
Met gamba's, naan brood en salade    
     
Gebakken dorade    € 20.50 
Met antiboise van tomaat, olijven en kappertjes    
     
Vis van de dag   € 17.75
     
     
     
DESSERTS    
     
Crème brulée    €  6.00 
Van witte chocolade met mascarponeijs    
     
Trifle   €  6.50 
Van Oreo cookiecrumble en Baileys-mascarponemousse met koffieijs    
     
Sorbet   €  6.00 
Verse fruitsalade met vruchtensorbetijs, 7up en slagroom    
     
Brownie    €  5.50
van pure chocolade en pecannoten met vanille ijs    
     
Aarbeien Romanoff   €  6.50
     

 

CL laag resolutie-1
CL laag resolutie-15
CL laag resolutie-27
CL laag resolutie-45