Diner

Voor een overheerlijk diner bent u bij Cloos aan het goede adres. Naast een ruime keuze aan
voorgerechten bieden wij ook een overheerlijke Antipasti aan. Voor het hoofdgerecht is er onder
andere keuze uit verschillende verse vis-, vlees- en pastagerechten en om het geheel helemaal goed
af te sluiten is er genoeg keuze uit een van de feestelijk nagerechten. 

De keuken is geopend van 17.00 - 22.00 uur

VOORGERECHTEN    
     
Desembrood met tapenade, aïoli, kruidenolie & tapenade (v)   €   5.75
     
Rundercarpaccio   € 11.00 
Parmezaanse kaas, pitjesmix, rucola en gegrilde focaccia    
     
Crostini's met knoflookolie en rozemarijn   €  9.50
geserveerd met tapenade, aïoli, Serranoham, carpaccio, Parmezaanse kaas, kapperappels en olijven    
     
Blini's met gerookte zalm   € 11.50  
Zure room en bieslook    
     
Pulled mushroom (v)   €  8.50 
Geplukte portobello op crouton met geitenkaasmousse    
     
Gerookte heilbot   € 10.50 
Met dille, mosterd en Parmezaanse kaas crisp    
     
Antipasto Misto p.p. € 14.75 
Carpaccio, gerookte zalm, Serranohamkroketjes, chorizo, mozzarella, calamaris, olijven, fuet worst, artisjokken, pepermakreel en gemarineerde groenten     
     
     
SALADE    
     
Quinoa, witte kool, rozijnen, Pecannoten en Tete du Moine (v)   € 11.50 
     
Rosbief, mierikswortelcrème en gemarineerde paddenstoelen   € 13.50 
     
Gemarineerde groenten. sud 'n sol tomaatjes, croutons en mosterdressing   € 11.50
     
     
SOEP    
     
Soep van de dag   €  4.50 
     
Pomodorisoep met gedroogde tomaat, mascarpone en basilicumolie (v)   €  5.00
     
Parmezaanse kaassoep met knoflookcrouton en kip    €  5.50 
     
     
VERSE PASTA    
     
Bolognese   € 11.75 
Rundergehakt, tomatensaus, Parmezaanse kaas en rucola    
     
Carbonara   € 11.75
Eidooier, room, spek, Parmezaanse kaas en rucola    
     
Milanese   € 13.50 
Champignons, Serranoham en tomatensaus    
     
Pollo   € 12.75 
Kip, artisjok en tomaten-mascarponesaus    
     
Verdure   € 12.50
Gemarineerde groenten, cerisetomaatjes en romige kappertjessaus (v)    
     
Funghi   € 17.50
Ravioli met paddenstoelen en truffelsaus (v)    
     
HOOFDGERECHTEN | VLEES    
Geserveerd met aardappelgarnituur, groenten en friet    
     
Stoofpotje van Iberico varken met geroosterd Livar buikspek   € 21.75 
     
Hollande runderentrecote van de grill   € 21.50 
Met rode wijn-sjalottensaus    
     
Krokant gebakken eendenborst met madeirajus   € 19.00 
     
Maiskipfilet   € 17.00 
Gevuld met Merquez met een saus van knoflook en champignons    
     
     
HOOFDGERECHTEN | VIS    
Geserveerd met aardappelgarnituur, groenten en friet    
     
Zalmfilet met saffraanolie en garnalenrouille   € 18.00 
     
Hele gebakken schol met tomaten-basilicumsaus   € 16.00 
     
Gebakken kabeljauwfilet met truffelsaus   € 19.50 
     
     
DESSERTS    
     
Taart van pure chocolade en creme fraiche    € 6.00
met wit chocolade-ijs en boerenjongen    
     
Crème brulée    €  5.75 
van zoete salmiak met gezouten karamelijs    
     
Flensje met warme kersen   €  5.50 
Met vanille ijs en yoghurt schuim    
     
Peren-crumble taartje met kaneelijs   €  6.00 
     
Kaasplankje   € 10.50
met vijgenbrood, watercrackers en truffelhoning    

 

CL laag resolutie-1
CL laag resolutie-15
CL laag resolutie-27
CL laag resolutie-45